Kwaliteit, gezondheid en de Prijs

De kwaliteit
Ten eerste de kwaliteit, want alles draait tenslotte om het geleverde product. Nailpoint werkt alleen met kwalitatief hoogstaande producten en is tevens aangesloten bij branche- en vakvereniging Het Nagelgilde.

Gezondheid/hygiëne
Nailpoint werkt met een moderne nageltafel met fijnstofafzuiging en koolstoffilters. Fijnstof en nare dampen worden op deze manier afgezogen en geneutraliseerd. Hierdoor wordt de gezondheid van de klant binnen de studio gewaarborgd! Ook de hygiëne is bij Nailpoint erg belangrijk. Elke klant heeft een persoonlijke vijlenset: hierdoor wordt overdracht van schimmels en bacteriën van andere klanten uitgesloten. De behandelruimte wordt dagelijks van top tot teen gereinigd en wordt er gewerkt met schone handdoeken. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een behandeling naar behoren!

De prijs
De prijzen die Nailpoint hanteert hebben de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en zijn absoluut concurrerend in de regio! Kijkt u op de website voor meer informatie hierover: www.nailpointstadskanaal.nl Behandelingen alleen mogelijk op afspraak. Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.